Chef Koocholoo is een innovatief educatief platform dat gezinnen betrekt bij leuke interactieve kookspellen terwijl ze wiskunde, wetenschappen en aardrijkskunde doceren en het bewustzijn vergroten voor wereldwijde doelen. Door het heerlijke te oogsten en het alledaagse weg te gooien, ontsteekt chef-kok Koocholoo een gevoel van plezier en nieuwsgierigheid bij kinderen. Onze op maat gemaakte recepten geven een frisse kijk op het koken van maaltijden thuis en op school, terwijl ze de verenigende aspecten van cultuur benadrukken en verschillende landen vieren.

Dit is een betaalde positie op afstand per uur, zonder gezondheidsvoordelen. MOET WOONACHTIG ZIJN IN BELGIE. 

Verantwoordelijkheden:

  • Outreach naar scholen, publicatiehuizen en homeschooling-gemeenschappen.
  • Marketing: bereik van beroemdheden en bloggers, gemeenschapsontwikkeling en sociale media.
  • Assisteren bij fondsenwervende activiteiten om zowel Chef Koocholoo als de oprichters te vertegenwoordigen voor verschillende banen, financieringsmogelijkheden en educatieve kansen.

Kwalificaties:

  • Zelfstartende multitasker met het vermogen om efficiënt te werken in een diverse omgeving
  • Mogelijkheid om interessante teksten te schrijven/bewerken over verschillende culinaire trends
  • Uitstekende planning/time management, interpersoonlijke en organisatorische vaardigheden

MOET Engels spreken en ofwel Frans/Nederlands

Waarom lid worden van ons team?

Werken bij Chef Koocholoo is niet voor iedereen – We zoeken alleen de beste en slimste die 110% geven. We zoeken toptalent dat gedijt in een cultuur die virtueel, creatief en wendbaar is. Elke dag mixen we plezier met hoge productiviteit, enthousiasme en innovatie. Dit is een plek waar teamleden “hun werkproduct bezitten en ernaar streven om de “best in breed” te zijn. We zijn toegewijd aan het aanscherpen van onze talenten, het creëren van geweldige producten en gebruikerservaringen en het produceren van geweldige inhoud, terwijl we de wereld ten goede veranderen. Als je in onze missie gelooft, zouden we je graag aan boord hebben.

Vergoeding: varieert tussen 50-60k/jaar, afhankelijk van eerdere ervaring.

Neem bij interesse contact op met Layla@chefkoocholoo.com